HOMESTYLING

Att anlita en homestylist blir allt vanligare och det lönar sig ofta att piffa till bostaden lite extra. Genom att välja möbler, belysning och annan inredning som framhäver det unika i bostaden och som tilltalar fler spekulanter kan du höja värdet på bostaden med upp till 20%.

FOTOSTYLING

Vi kommer ca en till två timmar innan fotografen och hjälper till att ställa i ordning. Rättar till sådant som behövs och lägger till stilistens touch. Vi tar även med oss några inredningsdetaljer för att lyfta bostaden. 

...

Lägenhet 2500 :- inkl moms

Hus 3500 :- inkl moms

MELLAN STYLING

Vi använder i huvudsak bostadens befintliga möbler samt inredning.Vi byter ut vissa möbler och lägger till textiler, tavlor , växter mm.

...

Från: 4500 :- inkl moms.

HEL STYLING

Vi möblerar upp din helt eller nästan tomma bostad och skapar en attraktiv scen. 

 

Lån av all inredning ingår i 30 dagar med möjlighet till förlängning.

...

Från: 200 kr /kvm

 

INREDNINGSHJÄLP

INREDNINGSHJÄLP - PRIVATPERSON

Vi hjäper dig med dina inrednings drömmar. Vi kommer över till din bostad och lyssnar på dina förslag och tankar. Tillsammans med dig listar vi ut vilken stil du har och vad som passar just ditt hem och dina behov.
Vi skapar en visuell moodboard för att du som kund ska kunna känna in dig vårt förslag. Därefter tar vi fram ett komplett inredningsförslag.

...
Konsultation: 2500 :- inkl moms.
  Vid genomförande av projekt lämnas ett prisförslag.

INREDNINGSHJÄLP - FÖRETAG

Vi hjälper ditt företag med att ta fram ett inspirerande helhets koncept som framhäver era visioner samtidigt som vi skapar en unik arbetsplats för era medarbetare. Vi skapar en visuell moodboard för att du som kund ska kunna känna in dig vårt förslag. Därefter tar vi fram ett komplett inredningsförslag.

NiceCrib projektleder hela uppdraget.

...
Konsultation: 1000 :- inkl moms.
  Vid genomförande av projekt lämnas ett prisförslag.

 

DIGITAL RÅDGIVNING

INREDNINGSHJÄLP
PÅ NÄTET

Din inomhusmiljö påverkar dig mer än du tror.

Den kan vara din tryggaste och mest rogivande plats i världen eller tvärtom. Ibland kan den stressa upp dig och göra det svårt att slappna av. Som tur är så har du möjligheten till att påverka detta och skapa den känslan du själv behöver för att må bra. 

Att inreda och färgsätta själv är dock tidskrävande och kan ibland vara väldigt svårt. Denna tjänst är till för dig som vill skapa din egna oas med hjälp från professionella homestylister - utan att behöva betala en förmögenhet.

Få en offert
arrow&v