FLYTTSTÄDNING

Vid en flytt ställs man inför en rad olika moment som kan kännas överväldigande både rent fysiskt och psykiskt. Man måste planera ordentligt, kontakta myndigheter och leverantörer, packa och transportera allt man äger för att sedan montera och ställa allt tillrätta på sin nya adress. Utöver det så väntar även den omfattande flyttstädningen där varje liten vrå ska rengöras till perfektion för nästa bostadsgäst tillfredsställelse. Vi på NiceCrib kan ta bort den vikten från era axlar genom att erbjuda en noggrann och professionell städning.

En flyttstädning är en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Samtliga ytor dammsugs och, om material och förhållanden tillåter, våttorkas. Även svåråtkomliga och höga ytor städas vid en flyttstädning. Att även inkludera fönsterputs vid flyttstädningen är standard.

Läs mer nedan om hur vi städar respektive rum.

45 KR / KVM *

* Efter RUT- avdrag

FAST PRIS

Consulting

Att städa ur den gamla bostaden mitt i flyttkaoset är inte det roligaste. Dessutom kan en icke godkänd flyttstädning bli dyr. Vi på NiceCrib har expertkunskapen och vet vad som behövs för att uppnå det bästa möjliga resultat.